Lia Virkus soovitab: Värske kapsa salat virsikukastmes

 

Neljale

Mõnusalt teistmoodi värske salat magus -teravas virsikukastmes, mida täiendavad india pähklid ja juust.

 

300 g värsket kapsast

1 väike punane sibul

1 suur õun

150 g kirsstomateid

100 g tugevamaitselist juustu, nt Emmenthal või Valio Lacey  swiss

Kaste:

2 kompotivirsikut

1 sl valge veini äädikat

3 sl külmpressoliiviõli

5 sl magus-teravat tšillikastet, Santa Maria

50 g india pähkleid

 

Lõika kapsas peenteks ribadeks. Koori sibul ja haki. Tükelda õun ja juust väikesteks kuubikuteks.

Püreeri kastmeks virsikupoolikud koos veiniäädika, õli ja tsillikastmega. Sega kaste salatiga ja puista peale kuival pannil röstitud india pähklid.

Reklaam