20. augustil: EKNK 25! Eetripäev Raadio7s

20. augustil meenutame 25 aasta taguseid sündmusi Eesti Kristliku Kiriku sünnihetke võtmes. Eesti inimeste käekäik  ja areng on mõjutatud nii majanduslikust kui sotsiaalsest ja ka poliitilisest arengust. Seega rääkides kristlaste tegevusest Eesti Vabariigis räägime meie riigist, meie lootusest.raskustest ning õnnestumistest.

Kristlaste elu kulgeb käsikäes Jumalaga, mistõttu  uurime saatepäeva jooksul, kuidas inimeste elu koos Jumalaga muutunud on.

Juba kella 10st hommikul on stuudios Harry ja Jackie Leesment, Märt Vähi. Ago Lilleorg ja Tiiu Andreas. Seejärel, kell 13 jätkab Kristin Lepp, kelle värvikad meenutused lisavad 25 aasta tagustesse mälestustesse olukordi, millest polegi palju räägitud. Pärastlõunal kella 15st jagab Jaan Loorens oma lugu Jumalaga, mis  avab Jumala imelised töömeetodid ka kaugel Austraalias ja Tema armu suuruse. Kell 17 tutvustame nelipühi kiriku rolli  ülistusmuusika edenemisel Eesti kogudustes. Ja kella 19-st jagame kuulajaga tänavu Käsmu suvelaagris EKNK 25-nda sünnipäevapeo meeleolusid.

Oleme teinud üle kolmekümne lühiintervjuu, mille vastused on võimsad tunnistused Jumala tööst Eestimaal. Lühiintervjuud jaotuvad läbi päeva saadete vahele, kell 9,00; 12.00;14.00; 16.00  algavate ühise nimega  ,,Kodutunne” – ülistusmuusika tundidesse.

Saated on järelkuulatavad www.raadio7.ee Kodulehel on juhised Raadio7 kuulamiseks ka nendes piirkondades, kus tavalist R7 fm leviala pole.

Saatepäev kestab hommikul üheksast õhtul kümneni.

Täname kuulajaid annetuste eest! ( EE 50 2200 2210 1047 5627 või telefonil 9006600 hind 6.40€)

Toetades EKNK 25! saadete valmimist ja eetrisse andmist, järgime Jeesuse  viimast palvet kuulutada Head sõnumit maailma äärteni. Raadio on tänapäeval imeline abivahend võimaldades nii olla osa Tema kuulutustöös.

Reklaam