Neljale
Kiire ja mugav poole tunni argiõhturoog. Sama ajaga, mis riis keeb, saad valmis ka maitsva kookosese kastme. Samas sobib selline vahva roog ka külalistele pakkumiseks igal ajal.
2 sibula
2 sl õli
1-2 tl karripulbrit
2 dl lihapuljongit
400g kookospiima’
1 konserv ananassikuubikuid omas mahlas
500- 600 g sea sisefileed
Soola, pipart
Serveerimiseks: 200 g riisi
Pane riis rohke veega keema. Samal ajal haki sibulad ja kuumuta pannil 1 sl õlis koos karriga klaasjaks, tõsta kaussi ootele. Tükelda seafilee ribadeks ja pruunista pannil ülejäänud õlis, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta puljong koos kookospiimaga ja vala pruunistatud seafileele. Sega hulka ka sibulad ja nõrutatud ananassikuubikud, kuumuta mõni minut kõike koos. Kui kõik valmis siis pane riis vaagnale ja kalla seafilee kookosekastmes peale. Naudi kohe!
NIPP! Peolaual kaunista rooga röstitud seesamiseemnetega, näeb uhkem välja.