Jõulunädala erikava.

Head sõbrad, meie erikava jõulunädalaks jõuab eetrisse tänu teie toetusele fondi ,,Kingitus Jeesusele”.

Nii on eetris algusega kell 10.00 ,,Hommikukohv külalisega”, kelleks on väärikad meie keskelt.

Kell 15.00 avame Raadio 7 stuudio ja mkirofonid.

Kell 22.00 jätkame saadetega, mille oleme pealkirjastanud,,Ja juttu jätkub kauemaks”.

Juttude vahele jagub jõulumeloodiaid, nii uuemaid kui päris kuldseid.

Lisame tutvustuse kell 15.00 algavatele saadetele ,, Kohtumispaik Raadio 7″

Esmaspäeval, 25. detsembril:
Külaline on Marge Marie Paas, kes meenutab, kuidas ta aastaid tagasi kõndis Tallinnas piki Vene tänavat, nägi avatud ust, astus sisse ja on tänaseni seal. Marge on Rooma Katoliku Kiriku liige ja täna siinse Kiriku avalike suhete juht, kelle tööülesannetes on mitmeid ülisuuri projekte ja kes  tänavu kaitses Tallinna Ülikooli juures doktori kraadi filosoofia alal.

Teisipäeval, 26. detsembril
Johannese evangeelium algab sõnadega:,, Alguses oli Sõna ja Sõna oli Jumala juures ja Sõna oli Jumal”. Ja edasi loeme: ,,Kõik on tekkinud Jumala läbi ja ilma temata ei ole tekkinud midagi” (Jh 1: 1, 3)
Inimene on  õppinud Jumala loodut kasutama. Ka nähtamatut nähtavaks tegema. Meie külalised – kaks venda – Oleg ja Andres Sõnajalg, kes on enam kui 15 aastat pannud tuule inimest teenima, kinnitavad muuhulgas: ,, Jumalata ei suudaks me midagi.”

Kolmapäeval, 27. detsembril
Külaline on keeleteadlane Mart Rannut, kes tnelja kuuga on välistudengitele Tartu Ülikooli Narva kolledžis eesti keele selgeks õpetanud. Millised võimalused annab eesti keele oskus noorele inimesele tulevikus? Kuuleme ka värvikaid näiteid meie keelepoliitika ja keelekorraldusest Eestis ja laias maailmas. Mart Rannut on ka Eesti Piibliseltsi juhatuse liige ja nii meenutame stuudiovestluses lõbusaid seiku reisilt koos Eesti Piibliseltsi rahvaga Patmose saarele.

Neljapäeval, 28. detsembril
Külalised on isa ja poeg – Raigo ja Anti Tammo. Jumalaga koos on viimase veerandsaja aasta jooksul kasvanud väikeettevõte garaažist ettevõtteks, mis valmistab surve-, tehnoloogilisi ja kütusemahuteid nii projektikeskse kui ka sarjatoodanguna igasse maailma nurka, kus neid vajatakse. Nüüd, jõulude eel sai katuse alla Estanci uus tootmishall. Kõige kaasaegsemat tehnoloogiat rakendatakse ka teises, terasprofiil- ja silemetalluksi tootvas suurettevõttes Tammer. Kuidas sünnivad lahendused, milledest enam kui 25-aastat tagasi unistadagi ei osanud?

Reedel, 29. detsembril:
Rohkem kui 150 aastat tagasi joonistas üks mees rannaliivale midagi, mille alusel kujunes meetod, kuidas õpetada lastele
Piiblilugu. Kuidas jõuab Piiblilugu tänapäeva eestlasteni, seda kuuleme Avatud Piibliühingu juhilt Eestis. Meie külaline Mari Vahermägi teeb tagasivaate nii maailmaorganisatsiooni kui Eesti organisatsiooni tegemistesse.

 

Reklaam